Ciorba de pui

de stratulatgeorgiana in Ciorbe, 6 Mai 2014 | 8606 vizualizari

 

adorata de nepoteii mei....

 

INGREDIENTE

  • 500 gr aripi de pui
  • 5-6 l apa
  • 2-3 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac mic
  • 1 buc telina
  • cateva felii de praz
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1 zucchini mic
  • 2 cocoloase de fidea
  • verdeatza (leustean,telina frunze,marar)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Prima data curat si spal toate legumele.le tai cubulete sau doar le feliez si le pun in castronele. Intr-o oala pun 1 lingura de ulei masline, adaug prazul pt cateva secunde, apoi adaug apa, morcovii si cartofii, pastarnacul si telina. Cand acestea sunt pe jumatate fierte adaug si restul legumelor si aripile pe care le fierb separat pt a le putea spuma si sara dupa gust. Cand se fierb toate adaug fideaua, o las 10 minute, apoi adaug 150 ml-200 ml bors de tara si las sa coloteasca. Cand e gata opresc focul si adaug verdeata tocata marunt

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de pui